Skip to content

Over Summer Sessions

De Summer Sessions is een organisatie van Het Keizershof, een brasserie in de Hoveniersstraat te Turnhout. Het Keizershof bestaat sinds juni 2004.

De zaak is begonnen als café met enkel dranken en snacks en was gelegen te Turnhout op de Grote Markt met enkele live optredens per jaar. In 2010, na een grote restyling, werd de zaak een Live Muziek Evenement etablissement met tot 3 live optredens per week.

Nationale, internationale, BV’s en minder bekende muzikanten hebben snel een “thuis” gevoel gekregen en Het Keizershof heeft de kans gehad om fantastische momenten te kunnen meemaken.

In 2013 hebben Kim en Wlad besloten om hun avontuur verder te zetten in een nieuw pand. In december van hetzelfde jaar kochten ze het pand in de Hoveniersstraat te Turnhout waar ze de kans kregen om hun ideeën van 0 te kunnen uitvoeren. Na zeer grote verbouwingen gingen de deuren van de nieuwe zaak open op 1 mei 2014.

Het café is een brasserie geworden met een Plug & Play oplossing voor artiesten. Maar de dromen stoppen niet bij Kim en Wlad, in 2018 beginnen ze met de voorbereidingen van een nieuw project …

De Summer Sessions zijn geboren! Het nieuwe festival met liefde voor muziek dat voor de eerste editie plaats vond op het Kasteelplein (aan de Warande) te Turnhout in juli 2019.

De volgende editie gaat door op 4, 5, en 6  juni 2021 terug aan de Warande.

De bedoeling? Meerdere dagen samen genieten van live muziek op een gezellige locatie. Hopelijk zal dit het begin van een mooi verhaal zijn en een lange serie van prachtige muzikale weekends.

 

Tot dan 😉

 

Contact

U kunt tijdens de kantooruren terecht op het nummer +32 (0)14 41 98 48. Of u kunt een e-mail sturen naar info@summersessions.be.

Het Keizershof Events bvba
Hoveniersstraat 1, 2300 Turnhout
Btw BE0647.970.391