Postmen-14-juli-15u00-

Postmen

Love Me or Love Me Not is een verhaal over the dark side en balans van ‘love in life, family and business’. Postmen gaat weer op tour met zowel het nieuwe repertoire als de klassiekers. 

Postmen is gecreëerd door artiest, songwriter en producer Remon Stotijn a.k.a. The Anonymous Mis.
Deel één van de EP-serie Love Me or Love Me Not is Stotijn’s nieuwste muziekproject na zes jaar, dat dit najaar verschijnt.

Love Me or Love Me Not is een verhaal over the dark side en balans van ‘love in life, family and business’.
Postmen gaat weer op tour met zowel het nieuwe repertoire als de klassiekers.

Postmen kwam aan het eind van de jaren negentig uit met de succesvolle plaat Documents, waar een golf van grote hits uit voort kwamen. Documents was de eerste hiphop/reggae plaat die een platina status in Nederland wist te behalen op basis van de singles ‘Cocktail’, ‘Crisis’ en ‘U Wait’.

De Postmen sound domineerde de hitlijsten en Documents werd een cultureel fenomeen.

Remon Stotijn staat bekend om zijn karakteristieke sound, met aanstekelijke melodieën, originele baslijnen en positieve energie.

Sinds 1998 heeft Stotijn zeven studio albums gemaakt. Met de Postmen-sound, die dit jaar twee decennia bestaat, heeft hij vele prijzen gewonnen in de Nederlandse muziekindustrie waaronder de Grote Popprijs en een Zilveren Harp. Hij wordt gezien als één van de belangrijkste personen in de grondvesting van de hiphop en reggae cultuur in Nederland.

Stotijn heeft ook geproduceerd en geschreven voor diverse artiesten in verschillende genres, waaronder Def Rhymz ‘De Bom’ (1999), E-Life ‘In Doubt ’99’ (1999), Morgan Heritage ‘Our World’ (2001), Anouk ‘Jerusalem’ 2004), ‘Good God’ (2007), Bergit Lewis ‘Let Me See You Move’ (2007), Gers Pardoel & Doe Maar ‘Liever Dan Lief’ (2012).

i.s.m. onze fantastische partners