Golden-Earring-14-juli-21u30-foto-William-Rutten

Golden Earring

De enige en echte Godfathers van de Nederlandse Rock-‘n-Roll staan garant voor een wervelend concert.

In 1963 begon Golden Earring met optreden en in 1965 met het uitbrengen van grammofoonplaten/CD’s. Sindsdien zijn de optredens ongekend succesvol en werden vele landen w.o. Amerika (13 tournees), Duitsland en andere landen in Europa aangedaan en hebben zij voor vrijwel alle tot nu uitgebrachte albums, (32) Gouden of Platina exemplaren ontvangen.

Vanaf het najaar 1993 startte ook de Theatershows onder de naam “Golden Earring Unplugged” deze theatershows waren vanaf het begin tot nu compleet uitverkocht.

De levende Rocklegende kan na nu ruim 40 jaar aan de top te staan, putten uit een lange reeks van hits. Waaronder uiteraard de wereldhits “Twilight Zone” en “Radar Love” welke nooit vervelen.

Oud en jong zingen deze nummers uit volle borst mee en schromen niet om op overtuigende wijze blijk te geven van het plezier wat een ieder aan deze concerten beleeft. Kortom; een boemerang effect, het werkplezier op de bühne versterkt het genot in de zaal en omgekeerd.

Golden Earring is en blijft vernieuwend en herkenbaar, de enige en echte Godfathers van de Nederlandse Rock-‘n-Roll staan garant voor een wervelend concert. Tot groot genoegen van drie generaties popmuziekliefhebbers en vele, vele fans.

Wat een eer om de eerste editie van de Summer Sessions te mogen afsluiten met deze gigantische muzikanten !

 

 

i.s.m. onze fantastische partners