Skip to content

Line-up

Ontdek hier alle artiesten per dag op Summer Sessions 2022.

Klik op een dag om verder te gaan.

Soulsister

vrijdag 5 augustus - 21.30u

Chemie en magie, Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad. Muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap The Soul Sisters heten, leveranciers van magische songs, van het debuut “You get to me” via mijlpalen als “Like a mountain” en de wereldhit “The way to your heart” naar het rijpere werk
Meer informatie

Guy Swinnen band

vrijdag 5 augustus - 20.00u
In 2022 staat Guy Swinnen weer op de planken met zijn eigen live band. Sinds de jaren ‘70 is hij uitgegroeid tot een Belgische rocklegende, die garant staat voor unieke liveshows.
Meer informatie

Heartland Drive

vrijdag 5 augustus - 18.30u

“Heartland Drive” neemt je mee op een muzikale trip met hits en ruwe diamanten van de jaren 60’s tot nu allemaal gespeeld in de stijl van Amerikaanse iconen als o.a. Bruce Springsteen, Eagles, John Hiatt, Jason Isbell, Tom Petty, Billy Joel, Lukas Nelson…en sinds dit jaar ook eigen werk!
Meer informatie

Bart Peeters

zaterdag 6 augustus - 21.30u
Wie Bart Peeters al een keer aan het werk zag, weet dat het avonden zijn die je nooit meer vergeet. Met zijn concerten verovert hij steevast een warme plek in het hart van zijn publiek.
Meer informatie

Cluricauns

zaterdag 6 augustus - 20.00u
Cluricauns zijn nog niet uitgespeeld. Wil je je voorbereiden, luister dan via Spotify e.d. naar nummers als bijv. “Dingle Bay”, “Live your life” of “Rushin’ by”, die zullen je zeker overtuigen om erbij te zijn. 25 jaar bestaan ze in 2022!!!
Meer informatie

Lokale groep zaterdag

zaterdag 6 augustus - 18.30u

Binnenkort meer informatie ...
Meer informatie

zondag 7 augustus – 12.00u

Kinderanimatie

Kids & familie hebben ook een plaats op Summer Sessions. Op zondag 7 augustus gaan hiervoor de deuren ’s middags open met de nodige kinderanimaties zoals grime, ballonvouwen en springkasteel.

zondag 7 augustus – 14.00u

#LikeMe

#LikeMe is een vernieuwende musicalreeks met liedjes die nazinderen, ontroeren, verbazen en entertainen. Maar vooral zijn het liedjes die zowel het jonge als het oude publiek herkent en weet te waarderen.

Meer informatie

Clouseau

zondag 7 augustus - 21.30u
Wie dacht dat Koen en Kris na meer dan 37 jaar Clouseau wat gas zouden terugnemen, komt bedrogen uit: met 'Jonge Wolven' levert Clouseau zijn veertiende (!) Nederlandstalige studioalbum af.
Meer informatie

Rex Rebel

zondag 7 augustus - 20.00u
Rex Rebel is de nieuwe spraakmakende, trendy en onbevangen revelatie in de Belgische elektronische music scene, gevormd door Sam Bettens, Reinout Swinnen en Wim Van der Westen.
Meer informatie

Lokale groep zondag

zondag 7 augustus - 18.30u

Binnenkort meer informatie ...
Meer informatie

Tickets bestellen

Wens je tickets te bestellen? Klik op onderstaande knop en ga verder naar onze ticketsite.

Zeker onze ‘VIP-Deck Tickets’ arrangementen bekijken !

Vragen ?

Contacteer ons via info@summersessions.be.